Bayern-anfører: Det er umuligt at holde Barcelona nede

Messi, Suarez og Neymar var arkitekter bag de to mål, som gjorde livet surt for Bayern München tirsdag aften.

Bayern Münchens spillere anerkender det samlede 3-5-nederlag til Barcelona i Champions League-semifinalerne.

Barcelonas spillere er nemlig umulige at sætte en stopper for gennem en hel kamp, siger anfører Philipp Lahm, der dog kan glæde sig over en 3-2-sejr tirsdag aften.

- Vi troede på miraklet, men vi kunne ikke få det til at ske. Det er umuligt at stoppe de spillere i samtlige 90 minutter.

- Vi tabte ikke kampen om at komme i finalen i dag, det gjorde vi i det første opgør, siger Lahm til uefa.com med henvisning til 0-3-nederlaget onsdag i sidste uge.

Det var Barcelonas offensive trio med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar, der var for svære at holde nede tirsdag aften.

De tre sydamerikanere stod for både opspillet og Barcelonas to mål i første halvleg, der reelt lukkede den samlede kamp, da spanierne gik fra 0-1 til 2-1. Det var Neymar, der i begge tilfælde havde sidste fod på bolden.

Før pausen var der ellers mulighed for at jagte det mirakel, som Medhi Benatia med et tidligt mål havde givet håb, siger Bayern-angriber Thomas Müller, der selv scorede kampens sidste mål.

- Vi spillede en god kamp i første halvleg, men vi lavede to fejl i forsvaret, og vi misbrugte vores chancer. Det var meget irriterende, siger Thomas Müller.

Foruden Müller og Benatia scorede Robert Lewandowski for Bayern München.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.