Bayern-chef: Tyske klubber gør det for dårligt i Europa

Matthias Sammer er igen ude med kritik af klubberne i Bundesligaen. De er ikke gode nok i Europa, mener han.

Bayern Münchens sportsdirektør, Matthias Sammer, mener, at de tyske bundesligaklubber har klaret sig for dårligt i Europa.

Bayern München og Borussia Dortmund er de eneste tilbageværende hold fra Bundesligaen i de europæiske klubturneringer, efter at Schalke 04 tirsdag blev slået ud af Champions League af Real Madrid.

- "En af de bedste ligaer i verden" kalder vi den. Der er kun to klubber tilbage i de europæiske turneringer. Det er for lidt, siger Sammer til avisen Bild.

Det er kun godt en uge siden, at sportsdirektøren fik flere af de tyske fodboldbosser på nakken, da han kritiserede træningen i flere af de andre klubber.

Det fik blandt andre Dortmunds træner, Jürgen Klopp, til at komme med en stikpille til Matthias Sammer, der er tidligere Dortmund-spiller.

- Gudskelov, at han har fået et job hos Bayern.

Til det svarer Matthias Sammer:

- Ja, hver morgen er jeg glad for at arbejde for Bayern. Det tror jeg også, at der er andre, der ville være glade for at gøre.

Tysk fodbold klarede sig i sidste sæson suverænt i Europa, da Bayern mødte Dortmund i finalen i Champions League. Begge hold er fortsat med i turneringen i denne sæson.

Ud over Schalke 04 har Bayer Leverkusen udspillet sin rolle i Champions League. Derudover er Eintracht Frankfurt, Freiburg og Stuttgart færdige i Europa League.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.