Bayern München forlænger med to VM-profiler

De tyske VM-spillere Philipp Lahm og Thomas Müller har onsdag forlænget deres kontrakter med Bayern München.

Philipp Lahm og Thomas Müller bliver i Bayern München i yderligere nogle år. Onsdag skrev Philipp Lahm under på en ny kontrakt, som løber frem til 2018, mens Thomas Müller nu har papir frem til 2019.

De to tyske landsholdsspillere er i øjeblikket med Tyskland ved VM-slutrunden i Brasilien, hvor tyskerne i den første kamp i gruppespillet møder Portugal.

- Det bliver definitivt min sidste klub. Jeg afslutter min karriere i Bayern. Det har altid været mit ønske, siger Philipp Lahm, som når at fylde 34 år i den nye kontraktperiode.

Philipp Lahm kom til Bayern Münchens juniorhold i 1995 og har siden spillet 260 kampe i Bundesligaen for sydtyskerne. Han var udlånt til Stuttgart mellem 2003 og 2005.

24-årige Thomas Müller kom til Bayern München som 11-årig og debuterede i Bundesligaen i 2008. Der har på det seneste været spekuleret i, om Thomas Müller eventuelt ville skifte til en udenlandsk klub.

- Jeg har haft gode diskussioner med klubben, som gjorde det klart for mig, at det er her, jeg skal være, siger Thomas Müller.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.