Bayern-profil: Nu bliver det sværere

Arjen Robben og andre Bayern München-profiler forbereder sig på hård modstand i CL-semifinalerne.

Arjen Robben og Bayern München er et skridt fra finalen i Champions League. Men her bliver opgaven formentlig meget hårdere end tidligere i årets turnering. Foto: Scanpix/Odd Andersen

Arjen Robben og Bayern München er et skridt fra finalen i Champions League. Men her bliver opgaven formentlig meget hårdere end tidligere i årets turnering. Foto: Scanpix/Odd Andersen

Bayern München ruster sig til eksamen i semifinalerne i denne sæsons Champions League.

Inklusive i onsdagens 0-0-kamp hjemme mod Sevilla, som sendte det tyske mesterhold videre dertil med samlet 2-1, har cheftræner Jupp Heynckes' mandskab gennem det meste af turneringen været oppe mod temmelig undertippet modstand.

Profilen Arjen Robben medgiver, at der nu kommer andre boller på suppen.

- Vi er et skridt fra finalen, men det bliver ikke nemmere herfra. Det bliver sværere, siger Robben til tv-stationen ZDF skriver dpa.

Som sådan har hans holdkammerat Thomas Müller ingen foretrukne i lodtrækningen på fredag, og cheftræner Jupp Heynckes løfter en advarende pegefinger med samme budskab.

- Vi så tirsdag i Manchester og Rom, at alt kan ske.

- Man må ikke undervurdere noget hold, som har kvalificeret sig til semifinalerne, siger mestertræneren.

Han overtog trænersædet efter Carlo Ancelotti tidligere i denne sæson og har siden ført holdet fra sejr til sejr og et suverænt vundet mesterskab i Tyskland.

Hans hold har i løbet af Champions League leveret professionelt, disciplineret og en smule i skyggen af mere sprudlende hold.

I kvartfinalerne blev det samlet 2-1 over Sevilla, og forinden afmonterede Bayern München det meget svagere Besiktas-hold med samlet 8-1.

I gruppespillet blev det til en andenplads efter Paris Saint-Germain og foran Celtic og Anderlecht, som hver kun fik tre point for seks kampe.

Men det ændrer ikke ved, at selvtilliden er høj.

- Hvis vi har en god dag, kan vi slå alle, siger Arjen Robben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.