Bayern-spillerne kan gøre sig historiske

Bayern München kan blive det første tyske hold som i én sæson vinder Champions League, mesterskab og pokal.

Bayern-spillerne kan gøre sig historiske

Bayern München har haft en enestående sæson.

Sejr i Champions League for en uge siden. Et aldeles suverænt mesterskab i Bundesligaen, hvor nummer to Dortmund sluttede 25 point efter i tabellen.

Og lørdag aften kan spillerne blive historiske ved også at vinde den tyske pokalturnering i Berlin. Stuttgart, som blev nummer 12 i Bundesligaen, er modstander.

Den tidligere Bayern-stjerne Karl-Heinz Rummenigge sagde ifølge AFP tidligere på ugen, at spillerne jo allerede var historiske, men vil blive det endnu mere, hvis de vinder pokalturneringen også. I så fald som det første tyske hold nogensinde.

- Dette hold har allerede sikret sig en plads i historiebøgerne. Men de kan gøre sig udødelige, hvis de også vinder pokalturneringen. Så vil det nuværende hold blive det mest succesrige Bayern-hold nogensinde.

- Det legendariske hold fra 1970'erne med Franz Beckenbauer, Gerd Müller og Sepp Maier, nåede aldrig at vinde så meget, sagde Rummenigge tidligere på ugen.

Bayern-træner Jupp Heynckes står overfor sin sidste kamp, og han kommer til at mangle brasilianerne Dante og Luis Gustavo. De er blevet kaldt hjem til Brasilien for at spille venskabslandskamp. En omstændighed både Heynckes og spillerne selv er utilfredse med.

Stuttgarts cheftræner, Bruno Labbadia, har ikke den store tiltro til, at hans hold kan stille ret meget op mod Bayern München.

- Vi overvejer, om vi overhovedet skal spille kampen, siger han til nyhedsbureauet dpa. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.