Bayern-stjerne: Det er årets kamp mod Dortmund

Dortmund ligger nummer 10 i Bundesligaen forud for lørdagens storkamp mod topholdet Bayern München.

Lørdag brager Borussia Dortmund og Bayern München sammen i Bundesligaen, og selv om mesterskabet ikke er direkte på spil, som det ellers har været i de senere år mellem ærkerivalerne, så bliver det årets kamp i Bundesligaen.

Det siger Bayern Münchens Mario Götze, der har en fortid hos netop Dortmund.

- I Bundesligaen er det her årets kamp for os. Det er den, vi ser frem til. Vi er ikke sikre på at vinde noget som helst, så vi har kun vigtige kampe foran os, siger Mario Götze ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

Han suppleres af sin træner Pep Guardiola.

- Det bliver en super, super kamp. Det er en stor duel, det er en klassiker, siger spanieren.

Borussia Dortmund har haft en skidt sæson i Bundesligaen, hvor holdet ligger nummer 10, efter at have overvintret under nedrykningsstregen.

Dortmund-træner Jürgen Klopp ser frem til kampen, selv om der ikke er guld på spil. Træneren peger på et stærkt og aggressivt forsvar som en nøgle til at vinde kampen.

- Vi skal have et rimelig stærkt forsvar, og vi må aldrig blive for passive over for Bayern München, for det straffer de straks.

- Selv om det er anderledes denne gang, så må vi ikke glemme, at det er en hjemmekamp for Borussia Dortmund, og der har vi aldrig tabt på forhånd. Vi har set både Gladbach og Wolfsburg slå Bayern München på det seneste, siger Jürgen Klopp.

Der forventes over 80.000 tilskuere til kampen på Signal Iduna Park i Dortmund. Opgøret begynder lørdag klokken 18.30.

/ritzau/dpa

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.