Bayern-træner: Det bliver spektakulære opgør mod Madrid

Der er lagt i ovnen til et brag af en semifinaleduel over to kampe mellem Bayern München og Real Madrid.

Jupp Heynckes skal forsøge at dirigere sine tropper til sejr mod Real Madrid i Champions League-semifinalerne. Foto: Reuters/Michaela Rehle

Jupp Heynckes skal forsøge at dirigere sine tropper til sejr mod Real Madrid i Champions League-semifinalerne. Foto: Reuters/Michaela Rehle

Fodboldfans har i allerhøjeste grad noget at se frem til, når den tyske mester, Bayern München, og de seneste to års Champions League-vinder, Real Madrid, brager sammen i Champions League-semifinalen.

Det mener Bayern-træner Jupp Heynckes, som vandt turneringen med klubben i treble-sæsonen i 2013.

- Jeg må sige, at det bliver to spektakulære opgør. En gigantisk lodtrækning.

- Jeg har gode minder fra vores treble-sæson. Vi havde hjemmebane i det første opgør mod både Juventus og FC Barcelona, så jeg håber, det er et godt tegn, siger Heynckes, efter det stod klart, at Bayern starter på hjemmebane i årets semifinaler.

Madrid slog Bayern i sidste sæsons kvartfinale, hvor spanierne vandt 2-1 i Tyskland og 4-2 efter forlænget spilletid i Spanien.

- Det er en virkelig svær modstander. Vi røg ud til dem sidste år. I år vil vi gøre det bedre. Hvis man vil i finalen, skal man slå de bedste hold, og jeg er optimistisk, siger Hasan Salihamidzic, der er Bayern Münchens sportsdirektør.

I Madrid-lejren er man klar over, at det kræver et godt resultat i Tyskland, hvis drømmen om en finaleplads igen i år skal holdes i live.

- Vi er nødt til at få et godt resultat, som vi kan tage med til Madrid.

- På dette stadie er det umuligt ikke at komme til at lide, men hvis vi skal det, er det sådan, det må være, siger Emilio Butragueno, der er sportsdirektør i Real Madrid.

Real Madrid har ikke ligefrem haft lodtrækningsheld i dette års turnering, hvor spanierne har trukket flere storhold.

- Det har været en hård Champions League indtil videre, hvor vi har trukket PSG, Juventus og nu Bayern, men vi har stadig det sværeste i vente. Finalen vil altid være det sværeste skridt at tage, siger Butragueno.

I den anden semifinale mødes Roma og Liverpool den 24. april.

Bayern tager imod Real Madrid 25. april.

Det er returopgør 1. og 2. maj.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.