Bayern-træner kalder Benfica-sejr sæsonens bedste kamp

Selv om Bayern har været gode i denne sæsons Champions League, var denne kamp den bedste, siger Nagelsmann.

Bayerns cheftræner, Julian Nagelsmann, kunne tirsdag se sit hold slå portugisiske Benfica 5-2.

Bayerns cheftræner, Julian Nagelsmann, kunne tirsdag se sit hold slå portugisiske Benfica 5-2.

MüNCHEN: Fem gange passerede Bayern München manden i målet for portugisiske Benfica i tirsdag aftens Champions League-gruppespil.

Det tyske mandskabs cheftræner, Julian Nagelsmann, mener, at kampen var Bayerns bedste præstation i denne sæsons europæiske turnering.

- Vi har haft en god Champions League-sæson. I dag spillede vi nok vores bedste kamp. Vi spillede en kamp med få skavanker og fejl, siger han til Bayern Münchens hjemmeside.

Bayern formåede ikke selv at holde buret rent. De lukkede to mål ind, men alligevel har Julian Nagelsmann rosende ord til de fire forsvarsspillere.

- Bare se på vores forsvarskæde - de har ikke rigtigt spillet sammen før, siger han på et pressemøde efter kampen.

Bayern vandt 5-2, og polske Robert Lewandowski scorede hattrick. Dermed er klubben videre fra gruppespillet til den afsluttende fase i Champions League.

Den sydtyske klub ligger øverst i den tyske Bundesliga, men har alligevel fået et par dårlige resultater for nylig - heriblandt en 0-5-røffel i pokalturneringen af Borussia Mönchengladbach.

- Overordnet set var det en utrolig god kamp af os. Bedre end den seneste tids - god kontrol, utroligt tempo i angrebene. Nu handler det om at fastholde den gode form, siger Nagelsmann.

Den blot 34-årige cheftræner anerkender, at Bayern er blandt de bedste hold i turneringen.

- Der er gode hold i turneringen, men vi er et af dem, siger han.

Ud over Lewandowskis hattrick kunne Bayern fejre mål af Serge Gnabry og Leroy Sane.

Klubben har allerede sikret sig avancement i Champions League, men mangler stadig at konsolidere førstepladsen i gruppen, hvilket kan ske med et enkelt point fra de resterende to kampe.

Bayern gæster Dynamo Kiev den 23. november, inden klubben afslutter gruppespillet ved at tage imod Barcelona på hjemmebane den 8. december.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.