BBC slået efter tæt match mod Holte

Mette van Dalm besejrede Camilla Martin, men BBC tabte holdmatchen 7-6 til Holte i nedningsspillet fra 2. division

Jens Ole Pedersen
Mette van Dalm slog Camilla Martin, men det rakte ikke til en samlet sejr til BBC.Arkivfoto: Hans Ravn
Badminton 4. februar 2013 11:18

BRØNDERSLEV: Brønderslev Badminton Club indledte nedrykningsspillet fra 2. division med et ærgerligt nederlag på 7-6 på hjemmebane i Hedegårdshallen i Brønderslev til Holte.

De tidligere danske mestre fra Holte havde Camilla Martin med på holdet, ligesom gæsterne stillede med den tidligere topspiller, Anders Boesen, samt den danske mester i herredouble, Jesper Larsen.

Med andre ord et rigtigt stjernetræf i Brønderslev, hvor hjemmeholdet ikke var i stærkeste opstilling, da Thomas Røjkjær måtte melde afbud, hvilket betød, at BBC måtte stille med alternative løsninger!

BBC kom fornuftigt fra start med sejre i 2. mixdouble til Pernille Bundgaard/Morten Hedelund og 1. damesingle ved Mette van Dalm, der helt og aldeles satte Camilla Martin til vægs.

Mette van Dalm viste stort format, vilje og flot spil, og sejren blev så klar som 21/15 og 21/9.

I herresingle var Mikkel Krogh i Thomas Røjkjærs fravær rykket op i 1. herresingle, men han måtte se sig besejret af Anders Boesen. I 2. herresingle tabte Quinten van Dalm i tre sæt, mens 3. herresingle, Martin Kjøbsted og debutanten i 4. herresingle, Lasse Agerholm, begge fik en sejr i hus.

Med stillingen 4-4 skulle damedoublerne i spil, og her viste BBCs 1. damedoble, Mette van Dalm/Heidi Røjkjær Kjøbsted meget flot spil mod Camilla Martin/Nicola Kragh Riis ved at vinde 22/20, 21/14, mens 2. damedouble tabte.

Med 5-5 var der pres på herredoublerne, og her lykkedes det kun 1. herredouble, Quinten van Dalm/Martin Kjøbsted at vinde. Både 2. og 3. herredouble var ude i tre tætte sæt og kunne med lidt held have taget en sejr hjem til BBC, men holdet måtte se sig samlet besejret med 7-6.

Trods det smalle nederlag er BBC på en solid tredjeplads i nedrykningsspillet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...