Frederikshavn

Beachminton er året nye sommerspil

4. august kan du selv prøve kræfter med spillet på Palmestranden

Beachminton hedder det nye sommerspil, der kommer til Frederikshavn lørdag.

Beachminton hedder det nye sommerspil, der kommer til Frederikshavn lørdag.

FREDERIKSHAVN:Beachminton er årets nye sommerspil, der rykker badminton udenfor.

’DGI Beachminton on Tour’, der turnerer i det danske sommerland, kommer til Palmestrandens lækre hvide sand i Frederikshavn lørdag 4. august.
’DGI Beachminton on Tour’ stiller op uanset vejret, men det er sjovere, jo flere der kommer, så kom og deltag i konkurrencerne og vind fede præmier.
Det er de to unge ildsjæle, Jacob Stensdal og Kristian Sørensen, som begge er badmintoninstruktører for DGI, der fik ideen at gøre beachminton til fast inventar i den danske sommer.
- Alle ved, at vinden alt for nemt tager fjerbolden, hvis man prøver at spille badminton udendørs. Men i beachminton er bolden lavet af plastik, som er tungere, og derfor flyver den bedre i vinden. Spillet kræver heller ikke et net, men to firkantede felter, som nemt kan spændes ud på stranden eller en græsplæne og er derfor perfekt som sommerspil,” fortæller Jacob.
- Vi glæder os til at spille på sportsbanerne. Det er et perfekt sted hvor der er lidt læ og blødt sand, så man rigtig kan komme ud og hænge efter bolden, uden frygt for landingen, fortæller Kristian med et smil.
Med sponsorer på plads giver ’DGI Beachminton on Tour’ nu interesserede muligheden for gratis at prøve det nye spil, når de i løbet af sommeren besøger alt fra strandevents og badmintonlejre til festivaller med ketsjere og campervan: - Beachminton er for alle, og vi håber, at mange har lyst til at komme og prøve det, når vi kommer til byen”, siger Jacob.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Politi undersøger mistænkeligt dødsfald - en anholdt
Luk