Beachvolley, bikinier og bagende varme

Vejret var perfekt til beachvolley stævne i Aalborg

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Beachvolley, Aalborgfoto: Hans Ravn

AALBORG:En let vind, 28 grader og en blå, skyfri himmel. Det var svært at forestille sig bedre betingelser for et beachvolleystævne i weekenden i Vestre Fjordpark i Aalborg.

- Det er fantastisk herude. Vi er vant til at spille inde i Aalborg midtby, siger Ria Høegh, stævneansvarlig fra Aalborg Beachvolley.

Se video fra stævnet her:

Stævnet var for 3. og 4. divisionsspillere, hvilket vil sige, at ingen fra de tre bedste rækker var med. Det skyldes, at der ikke var så mange point at hente ved dette stævne.

To af de lokale håb var Anette Poulsen og Kristine Ludvigsen. NORDJYSKE fulgte med i deres første kamp.

- Det er sjovt at være med. Man er uden for, der er masser af sol og varme og det er bare et megafedt spil, siger Anette Poulsen fra Thy, der har spillet beachvolley i tre sæsoner.

Makkeren var også begejstret:

icon

Det er bare så fedt at kaste sig rundt i sandet og redde en masse bold og bare være udenfor.

Kristine Ludvigsen

Spillet var meget tæt. Men trods time outs, god energi og masser af håndtegn lykkedes det ikke. De to løvinder blev nedkæmpet med cifrene 13-15 og 17-19 i to svedige sæt.

- Vi skal jo også lige i gang. Men jeg tror, at vi skal have lidt mere fokus i vores spil, siger Kristine Ludvigsen.

Pigerne var ikke sønderknuste af nederlaget. De plejer at være langsomme startere ved stævner og sæsonen er stadig ung. De håber at kunne spille sig i 1. division i løbet af næste år. De spiller begge indendørs uden for beach sæsonen, som varer fra maj til september.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.