Beatles-stjerne hungrer efter succes

Den tidligere Beatles-sanger Paul McCartney vil stadig have succes, selvom han har været succesfuld i 50 år.

Beatles-stjerne hungrer efter succes

Selvom man har solgt millioner af albums verden over og haft flere kæmpe hits, så er det ikke sikkert, at det er tilfredsstillende.

Det siger megastjernen Paul McCartney til den amerikansk radiostation US radio ifølge mirror.co.uk.

- For mig er det ligegyldigt, hvor kendt man er, hvor vellykket man er, eller hvor mange priser man modtager. Du vil altid tænke, at der er nogen, der er bedre end dig, forklarer Paul McCartney.

- Det gode ved det er, at det er god motivation. Det gør dig sulten. Jeg tror, at det øjeblik du er mæt og har fået nok, så er det tid til at trække sig tilbage, siger han.

Sir Paul McCartney afslørede samtidig, at sangen "Early Days" fra sit seneste album "News" var et forsøg på at fortælle sandheden om sin tid med John Lennon.

- Der bliver skrevet så meget om de tidligere Beatles dage, og jeg tænker bare, "jamen, det skete jo ikke" og "det var ikke derfor, jeg gjorde det", forklarer han og fortsætter:

- Jeg husker, da John og jeg var unge i Liverpool. Vi gik ned ad gaden i sort tøj med guitarer på ryggen og prøvede at få folk til at lytte til vores musik, siger McCartney.

I 2014 vil Beatlemanias 50-års jubilæum blive fejret rundt om i verden.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden