Beboere rystede over narko-skyderi

Stor opstandelse på Aalbæk Havn efter nattens voldsomme begivenheder

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBÆK:Der var masser af aktivitet, da morgenen så småt gryede over Aalbæk Havn.

Masser af lokale var nemlig mødt frem for at se, snuse og snakke - selvfølgelig om nattens dramatiske skyderi.

På havnen kunne de blandt andet overvære, hvordan politiet fra morgenstunden læssede speedbåden, der var centrum for nattens begivenheder, ombord på en lastbil, hvorefter den blev kørt væk.

Havnefoged Birte Vadsager var én af dem, der søndag aften lagde mærke til, at noget var i gære. Det skete, da hun hørte helikoptere flyve lavt over Aalbæks hustage.

- Vi kom ud på gaden, og så kunne vi så se, at der var masser af politibiler, som afspærrede vejen ned til havnen. Så vi kom ingen steder, fortæller hun.

En publikumsmagnet

På grund af begivenhederne så var der rigtigt mange, der mandag morgen havde valgt at køre en tur til Aalbæk - eksempelvis Hanne og Jørgen Nielsen fra Elling.

- Jeg tændte lige radioen, da jeg stod op, og så sagde de, at der havde været ildkamp i Aalbæk Havn, fortæller Hanne Nielsen og tilføjer:

- Vi er jo efterlønnere, så vi skulle jo skynde os ud at se, hvad der sker her.

- Det lyder voldsomt, at der sker sådan noget i sådan en bette by her, siger Jørgen Nielsen.

Stor opstandelse

Også blandt havnens brugere var der stor opstandelse over begivenhederne.

- Nu er det da godt nok ved at være helt galt hernede. Der plejer ikke sådan lige at foregå sådan noget her, hvor der bliver skudt efter folk. Nu synes jeg godt nok, at nu kommer de godt nok tæt på her i vores bette samfund, siger Leo Thomsen.

Uhyggeligt

Et andet sted på havnen kunne også Preben Christensen berette om, at folk var påvirkede af begivenhederne:

Hvad siger folk om det her?

- De kan da ikke lide det i hvert fald. Det er da uhyggeligt. Sådan noget narko skal vi helst have så langt væk som muligt, fortæller han.

Havnefoged Birte Vadsager tumlede også med masser af forskellige følelser dagen derpå.

- Det er selvfølgelig forfærdeligt. Det er rigtigt modbydeligt at tænke på, at der er en person, der er blevet dræbt på vores havn. Og især en betjent, som næsten har ofret sit liv på sådan en opgave. Men samtidig også rigtigt trygt at vide, at der er nogen, som holder øje med ting og sager hernede. Det er trygt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.