Nørresundby

beboerne

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Torben Vestergaard, 54 år. Flyttede ind i 2000. Var en kort periode forinden på en anden boform, inden han kom til Terndrup. Boede der før hjemme. Er kørestolsbruger. Kan gå med støtte af to personer. Er mild af sind og glad for at holde i hånd. En charmetrold. Er social og er glad for musik som Kandis, Jodle Birge og så er han glad for kirkemusik. Arbejder på aktivitetscenteret Virkelyst i Nørresundby.

Torben Vestergaard, 54 år Flyttede ind i 2000. Var en kort periode forinden på en anden boform, inden han kom til Terndrup. Boede derforinden hjemme. Er kørestolsbruger. Kan gå med støtte af to personer. Er mild af sind og glad for at holde i hånd.En charmetrold. Er social og er glad for musik som Kandis, Jodle Birge og så er han glad for kirkemusik. Arbejder på aktivitetscenteret Virkelyst i Nørresundby. Anders C. Andreasen, 55 år Flyttede ind i 1986. Var tidligere beboer på Forsorgscentret for Nordjylland i Hammer Bakker. Elsker at være på sit værelse og se tv samt video. Besøger ofte Per og de ser video. Har en passion for gjøltrolde. Vil helst være hjemme, men vil gerne på ferier. Arbejder i A-huset Hobro. Eilif Q. Jensen, 56 år Flyttede ind i 1986. Var tidligere beboer på Forsorgscenteret for Nordjylland i Hammer Bakker. Har humoristisk sans og elsker, når der er skæg og ballade. Følger med i dagligdagens gang fra vinduerne. Har altid elastikker og duplo-klodser i lommerne. Er husets arbejdsmand. Hjælper til i køkken og have. Får musikterapi Frank 55 Flyttede ind i 1986. Var tidligere beboer på Forsorgscentret for Nordjylland i Hammer Bakker Eneste beboer med Downs syndrom. Har egne meninger og lægger ikke skjul på dem. Går gerne for sig selv og vælger nøje ud, hvem han ønsker hjælp fra. Får musikterapi og går til svømning Arbejder i A-huset Hobro. Per Andersen, 42 år Flyttede ind i 1986. Var tidligere beboer på Forsorgscentret for Nordjylland i Hammer Bakker og senere i Aars En rigtig hyggeyr. Kan sagens finde på at kravle på skødet for at blive nusset Elsker at sove længe Har en udpræget trang til dukker og bamser og i særdelshed sin dukke, Solveig. Nyder svøming i varmtvandsbassin. Arbejder i A-huset i Horbro