Beckham anbefaler OL-turister royalt visit

Hvis man som turist skal til OL i London, bør man ifølge David Beckham lægge vejen forbi Buckingham Palace

Beckham anbefaler OL-turister royalt visit

Når OL bliver skudt i gang i næste måned, vil London samtidig slå dørene op for turister fra hele verden.

Og den engelske fodboldstjerne David Beckham har en royal favoritseværdighed, som han anbefaler de mange besøgende at slå et smut forbi.

Øverst på fodboldikonets liste over seværdigheder står dronning Elisabeths bopæl, Buckingham Palace, skriver hjemmesiden londonnet.

- Det bedste af det hele er, at der er åbent for besøgende gennem hele sommeren, så man kan tage et kig på de offentlige gemakker, siger Beckham.

Den 37-årige fodboldspiller er olympisk ambassadør og har kreeret en liste med de 10 seværdigheder, han mener, turisterne skal lægge vejen forbi, når de kommer til Englands hovedstad i forbindelse med de olympiske lege.

Beckham, der selv er vokset op i Essex, foreslår desuden, at man som turist indtager noget traditionel engelsk mad.

På listens andenplads finder man derfor "Tony Lane's Pie and Mash shop", hvor man kan købe tærter og traditionelle retter med kartoffelmos.

Fodboldspilleren mener også, at de besøgende skal tage forbi en af Englands mange forlystelsesparker - særligt hvis de har børn med til OL-værtsbyen.

- Børn kan slet ikke få nok af forlystelsesparker, det ved jeg som far til fire. Du er aldrig langt fra en i Storbritannien, siger han.

Han udpeger særligt Thorpe Park, der er "lige uden for London" og anbefaler derudover, at turisterne "kommer ud i den friske luft i af ​​Londons kongelige parker".

Som sportsmand har han selvfølgelig også sørget for at listen inkluderer både Manchester Uniteds hjemmebane, Old Trafford, og Wembley Stadion, hvor der efter planen skal afvikles flere OL-kampe.

/ritzau/