Beckham er fristet til at flytte hjem

Fodboldidolet David Beckham føler sig fristet til at flytte hjem til England, fordi han savner sine forældre.

19. juni 2012 08:45 - Opdateret 19. juni 2012 08:46

Beckham er fristet til at flytte hjem

Selvom man er en verdenskendt fodboldstjerne, kan man godt komme til at savne mor og far. Fodboldspilleren David Beckham fortæller nu, at han tit føler sig fristet til at flytte hjem til familien i England.

Det skriver hjemmesiden Now Daily.

- Jeg er altid fristet til at vende tilbage til England, men det er en kritisk tid i forhold til børnene, forklarer den 37-årige Beckham under et besøg på folkeskolen for 0. til 5. klasser i West Harrow i London.

Det er især maden og familien, der trækker i den verdensomrejsende fodboldstjerne.

- Jeg savner London. I dag skal jeg spise tærte og kartoffelmos med min mor og far, og så skal jeg også se min bedstemor, fortæller Beckham.

Det er dog ikke sandsynligt, at han vender tilbage til England lige med det første. Beckham flyttede til Amerika helt tilbage i 2007, da han begyndte at spille fodbold i klubben LA Galaxy. Det er særligt svært at flytte nu, fordi stjernespillerens børn er opvokset i USA.

Beckham understreger, at han og konen, Victoria på 38 år, altid vil gøre det, der er bedst for deres tre drenge, Brooklyn, 13, Romeo, 9, Cruz, 7, og datteren Harper Seven, der kun er 11 måneder gammel.

/ritzau/

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...