Beckham: Mit talent presser mine sønner

David Beckham gruer for, at hans fodboldevner vil påvirke sønnernes forhold til verdens mest populære spil.

Beckham: Mit talent presser mine sønner

Det engelske fodbold- og kendisikon David Beckham frygter, at hans berømte evner med bolden vil lægge et tonstungt pres på de tre sønner, Brooklyn på 13 år, Romeo på 9 og Cruz på 7.

- Der er forventninger til børnenes fodboldtalent. Det er naturligvis hårdt for dem, fortæller han til engelske Esquire Magazine.

- Der er masser af pres på dem. Når de tager til prøvetræninger, så forventer folk automatisk, at David Beckhams sønner vil knalde bolden i krogen i en alder af seks år.

Den tidligere engelske landsholdsanfører mener dog ikke, at børnene lader sig slå ud af presset.

- De er nogle meget selvsikre børn. De tager det med oprejst pande.

Beckhams talent blev selv opdaget i en tidlig alder. Den imponerende sparketeknik kastede en kontrakt med storklubben Manchester United af sig, da "Becks" var blot 17 år. Her gik han fra triumf til triumf, der kulminerede med Champions League-sejren i 1999.

Senere skiftede Beckham til Real Madrids "Galacticos". Han var også et smut i AC Milan, inden han tog rejsen over Atlanten til LA Galaxy, hvor han i dag tjener sine dollar.

Den 37-årige stjerne har de tre drenge sammen med den tidligere Spice Girl Victoria "Posh" Beckham. Foruden de tre drenge har parret også den 1-årige datter Harper.

/ritzau/

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.