EMNER

Bedre adgang til fiskevand

Lystfiskerforening får lov at slå stier ved vandløb.

Mange steder er der svær passage for lystfiskere til lands. Arkivfoto

Mange steder er der svær passage for lystfiskere til lands. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Det bliver nu lettere for lystfiskere har færdes blandt åen.

Foreningen har nu af Brønderslev Kommune fået grønt lys for, at der kan slås nogle smalle stier langs kortere dele af vandløbene, så især børn og ældre bedre kan færdes ved åen.

- Vi er ved at skaffe tilsagn fra især yngre medlemmer, som vil give et nap med ved etableringen af disse stier, fortæller formanden, Jens Andersen, Vrå.

Lystfiskeriforeningen har fået et tilskud fra Nordjyske Banks Fond i Ø. Brønderslev til indkøb af to buskryddere, som skal bruges til dette arbejde.

- Når tilsagn fra et tilstrækkeligt antal medlemmer er på plads, skal der indhentes tilladelse hos de pågældende lodsejere, så vi kan komme i gang med at gøre fiskevandet mere tilgængeligt her i 2013 til stor gavn for vore medlemmer, lover Jens Andersen.

Der er i årets løb lavet mange forbedringer for medlemmernes færdsel langs vandløbene, idet der er blevet lagt flere spange ud over vanskeligt passable grøfter.

Jens Andersen siger, at foreningens sø i Kraghede bliver holdt pænt, selv om der stadig er vandaler, som ødelægger ting eller smider affald.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.