Bedre faciliteter til haller og anlæg i Brovst og Halvrimmen

ØAH Hallen har fået penge til nyt tag. Arkivfoto
3. april 2017 10:15

Flere haller og idrætscentre i Jammerbugt Kommune får nu tilført penge til forbedringer og udbygninger.

I budgettet for 2017 afsatte Kommunalbestyrelsen en anlægsramme på 1,3 mio. kroner til renovering af haller samt lysanlæg på Brovst Stadion. Disse midler er nu frigivet, og ud over knap 400.000 kr. til lysanlæg på Brovst Stadion er der afgivet 298.800 kr. til udskiftning af tag på ØAH Hallen - 298.800 kr.

Kommunen har også haft øget fokus på vedligeholdelse af veje og har brugt brugt syv mio. kr. mere på asfalt end der var afsat i budgettet sidste år, fordi der var tilbud på asfalt. Da de lave priser på asfalt kom Jammerbugt Kommune for øre, valgte kommunen at fremrykke en stor del af budgettet til vejene. I alt er syv mio. kr. blevet fremrykket fra budget 2017 til 2016.

- De ekstra penge til asfalt, som vi har brugt før tid, betyder at vi har fået rigtig meget asfalt for pengene. Vi har hovedsageligt brugt de ekstra penge i landområderne. I år vil byerne så blive tilgodeset, fortæller borgmester Mogens Gade.

I 2017 har Jammerbugt Kommunen stadig ni mio. kr. til asfaltarbejde, som kommunen håber på fortsat vil være til en fordelagtig pris.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...