- Bedre fodbold - flere penge

Formanden for TFC Erhverv, Erik Hove, vil have mere publikumsvenlig fodbold

Erik Hove opfordrede spileren på TFC’s 2. divisionshold til mere publikumsvenlig fodbold. Arkivfoto

Erik Hove opfordrede spileren på TFC’s 2. divisionshold til mere publikumsvenlig fodbold. Arkivfoto

THISTED:Opskriften på bedre økonomi i Thisted FC er egentlig meget simpel: Mere publikumsvenlig fodbold, hvor spillerne giver alt, hvad de har i sig af talent for show og for at score mål. Desuden mere spænding i kampene.

- Det vil få publikum til at strømme til stadion, og det giver flere penge i kassen til TFC, lød det fra formand Erik Hove, da han aflagde beretning på generalforsamlingen i TFC Erhverv.

- Erhvervsklubbens succes er lig førsteholdets succes. Det er de 11 mand på banen, som afgør, hvor mange, der kommer i erhvervsklubben. Holdtes indsats betyder utroligt meget for muligheden for at fastholde og rekruttere nye medlemmer til erhvervsklubben, sagde Erik Hove.

Erhvervsklubben har i dag 218 medlemmer. Det betegner formanden som flot

- Der er en rigtig god opbakning til TFC hos erhvervslivet. Men vi vil alligevel gerne have flere medlemmer. Der er en hel del erhvervsvirksomheder, som ikke er med., siger Erik Hove.

- Der er en økonomisk afmatning i samfundet. Det betyder færre medlemmer. Men det betyder også noget, at TFC’s førstehold leverer så svingende resultater. Det absolut bedste vil være en oprykning til 1. division. Det vil vi kunne mærke med det samme. Men den oprykning bliver næppe til noget i denne sæson, tilføjer Erik Hove.

Den store opbakning fra erhvervslivet har medført, at erhvervsklubben har bidraget med 2,075 mio. kr. til TFC Elite og holdet i 2. division.

- Det er et tilfredsstillende beløb og på niveau med tidligere år, siger Erik Hove.

I sin beretning kom formanden også ind på de likviditetsmæssige problemer, TFC Elite løb ind i i slutningen af 2012.

- De overskyggede i nogen grad de fodboldmæssige resultater og ambitioner. Men problemerne er heldigvis overstået takket være stor støtte fra sponsorer, erhvervsklubbens medlemmer, tilskuere, erhvervslivet og private bidragydere. Men der skal fortsat holdes et vågent øje med økonomien i alle led i TFC, lød det fra formand Erik Hove.

Der blev skiftet ud i bestyrelsen. Søren Kristensen og Tom Lindskog ønskede ikke at blive genvalgt. De blev erstattet af Henrik Bojsen Jensen og Jan Christensen.

De øvrige i bestyrelsen er formand Erik Hove samt Morten Larsen og Erik Odgaard, som er TFC’s repræsentant.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.