Bedst blandt 250

Bedsted KFUM Idræt blev ”årets forening” særligt på grund af klubbens resultater på volleyball-banerne i landssammenhæng

Preben Dahlgaard, formand for Bedsted KFUM Idræt, modtog på klubbens vegne kåringen som Årets Forening fra borgmester Lene Kjelgaard Jensen.Foto: Jens Fogh-Andersen

Preben Dahlgaard, formand for Bedsted KFUM Idræt, modtog på klubbens vegne kåringen som Årets Forening fra borgmester Lene Kjelgaard Jensen.Foto: Jens Fogh-Andersen

THY:Det skal være noget særligt på spil, før en generalforsamling suspenderes, og det var lige præcis tilfældet, da torsdagens generalforsamling i Bedsted KFUM Idræt blev suspenderet, så der var tid til at tage en tur til Vestervig-Agger Aktivitetscenter, som var ramme om Thisted Kommunens påskønnelse af sportsudøvere, der havde gjort det rigtig godt i 2012.

På det punkt står Bedsted KFUM Idræt ikke tilbage for nogen. Klubben har for længst markeret sin position i dansk volleyball med et damehold i volley-ligaen og et herrehold, som i denne sæson er et godt bud på en plads samme sted, men når deltagerne i klubbens generalforsamling mødte op i hallen i Vestervig var anledningen, at klubben skulle kåres til ”årets forening” i Thisted Kommune.

- Det har været svært at vælge en blandt mange, der leverer gode resultater, både synligt og mindre synligt, men når Bedsted KFUM Idræt er valgt som ”årets forening” er det i høj grad på grund af klubbens resultater i volleyball, sagde borgmester Lene Kjeldgaard Jensen (V), inden hun overrakte hædersbevisningen og en check på 10.000 kroner til klubbens mangeårige formand Preben Dahlgaard.

Bedsted-klubben er valgt blandt 250 foreninger i kommunen af en komite, der foruden borgmesteren tæller repræsentanter for folkeoplysningsudvalg, børne- og familieudvalget samt viceundervisnings- og fritidschef Ole Jørgensen, som understregede, at klubben opfyldte alle kriterier for kåringen.

Den udfører et godt og solidt arbejde for både børn og voksne, lægger vægt på det sociale og på fællesskabet og har plads til alle aldersgrupper og til aktivitet på alle niveauer, også de højeste, hvor klubben er med til at sætte klubben på landkortet. At den også er nyskabende, også i sit sponsorarbejde, er heller ingen hindring - og er samtidig en både positiv, god og loyal samarbejdspartner i forhold til kommunen og andre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.