Bedste mandlige birolle

Det Musiske Hus er med til rock på Knivholt på lørdag og præsenterer en række nye stjerneskud på lille scene

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Det Musiske Hus er et godt bud på en nominering til bedste birolle, når Rock i Frederikshavn på lørdag 8. juni genopstår i ny og revitaliseret udgave.

Rockfesten flytter i år fra dyrskuepladsen ind på gårdspladsen, hvor den store scene, NORDJYSKE Medier-scenen, bliver placeret i vestre ende af gården. Her spiller de store, kendte navne som Mads Langer, Sanne Salomonsen og Big Fat Snake, mens det regionale spillested står for musikvalget i den store lade.

- Det er win-win for os som kommunens største indendørsudbyder af live-musik at samarbejde med Sportens Venner om Rock i Frederikshavn. Det kan begge parter lære noget af, siger musikchef Kasper Bonde.

Nye navne på affyringsrampen

Det regionale spillested benytter muligheden for at præsentere nogle af de upcoming-navne, som senere på året spiller i Det Musiske Hus.

Det gælder blandt andet Go Go Berlin og Renée Søndergaard med band samt Gregers Mongstad & The Groove.

- Go Go Berlin er det næste store danske navn på rock’n’roll-scenen, lidt á la Blue Van, siger Kasper Bonde, der for nylig hørte århusbandet på SPOT-festival.

Go Go Berlin spiller da også på Roskilde-, Skanderborg-, Jelling- og Nibe-festivalerne.

Renée Søndergaard er en pige fra Hjørring, der i december udgav sin debut-ep, Not Here For Love. I januar modtog hun Spar Nords kulturpris.

Gregers L. Mongstad er en dansk/norsk soulsanger og pianist, der i maj vandt Skråens Band Battle 2012. Hans første soloalbum, Impossible, forener jazz, soul, rock og funkmusik.

FS Orlonn på hjemmebane

Den lokale helt, FS Orlonn, optræder også på DMH-scenen. Orlonn alias Flemming Sørensen udgav tidligere i år sit første album i 17 år, Ever Since Eve, der fik mange anmelderroser. Han samlede for nylig godt 100 tilhørere i Maskinhallen - ganske imponerende på en aften, hvor Frederikshavn White Hawks spillede finaleserie og bysbarnet Allan Olsen optrådte en spytklat derfra i et missionshus i Asylgade.

Endelig er der stand up’eren Daniel Lill, som også er konferencier på den store scene. Lill var i 2012 med til Comedy Brunch i Maskinhallen, og andre vil genkende ham fra årets Vækst- og Vilje-prisuddeling i Det Musiske Hus.

- Vi synes selv, at vi har fundet er række perler, som er godt på vej. DMH-scenen bliver et friskt indspark på Knivholt, lover Kasper Bonde.

Og programmet er ...

Programmet på Knivholt ser således ud:

Kl. 12.00: Østre Gasværk (Stor Scene)

Kl. 13.15: FS Orlonn (DMH Scenen i laden)

Kl. 14.00: Nabiha (Stor Scene)

Kl. 15.15: Go Go Berlin (DMH Scenen i laden)

Kl. 16.00: Big Fat Snake (Stor Scene)

Kl. 17.15: Daniel Lill, stand up (DMH Scenen i laden)

Kl. 18.00: Mads Langer (Stor Scene)

Kl. 19.15: Renée Søndergaard m. band (DMH Scenen i laden)

Kl. 20.00: Sanne Salomonsen (Stor Scene)

Kl. 21.15: Gregers Mogstad & The Groove (DMH Scenen i laden)

Kl. 22.00: Kato & Friends (Stor Scene)

Læs mere på www.rockifrederikshavn
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Dronninge-opgør i Thy blev helt tæt: Her er afgørelsen
Luk