Bedsted-damer klamrer sig til toppen

I weekenden tabte Bedsted en tæt kamp til Ry og har nu hårdt brug for point i aftenens kamp mod Ikast for at følge målsætningen om top 3

Mathias Lykke
Bolden, der ruller på netkanten, er en passende metafor for situationen i toppen af damernes 1. division i dette efterår: Det kan gå til både den ene og den anden side.Arkivfoto: Michael Koch
Bedsted 24. november 2014 15:25

BEDSTED: Med et usædvanligt snævert nederlag lørdag eftermiddag på 3-2 til Ry VK 75 på udebane i damernes 1. division vest, er der nu pres på thyboerne for fortsat at være med i toppen af rækken.

- Vi mødte en gennemrutineret Ry-hold, og kampen blev lige så svær, som vi havde forventet. De spiller noget meget utraditionelt angrebsspil, der til tider nærmest ligner håndboldformationer, og det havde vi svært ved at vænne os til, fortæller Bedsted-damernes assistenttræner Preben Dahlgaard, der fra kampens første sæt blev sat under stort pres fra hjemmeholdet, som hurtigt fik skabt en stor føring og tog sættet.

I andet sæt kom gæsterne bedre med, fik lukket ned for Rys skarpe offensiv og fik udlignet til 1-1, men til tredje sæt meldte Rys skarpe kantspiller sig ind i kampen og gjorde livet svært for Bedsted.

Det blev da også til 2-2 i sæt, og i det femte og afgørende tog hjemmeholdets træner sig i følge Preben Dahlgaard en mindre blunder.

- Han valgte at skifte deres dygtige hæver ud, og det gavnede vores spil rigtig meget, fortæller Bedsted-assistenten, der ved stillingen 15-14 til Bedsted kunne bide sine negle ned til roden over Bedsteds eneste matchbold, som desværre blev misbrugt, og i stedet sikrede Ry sig sejren og de to point.

- Eftersom vi ikke spillede nogen særlig god kamp, kan vi kun være tilfredse med alligevel at komme frem til en matchbold.

Hver kamp tæller

Efterårets udgave af damernes 1. division er på nuværende tidspunkt usædvanligt tæt, og der er kun tre point fra førstepladsen Aalborg HIK ned til syvendepladsen VT Esbjerg. I aften skal Bedsteds damer endnu engang på banen, når modstanderen hedder sjettepladsen Ikast KFUM.

- Ikast skal ikke undervurderes. De har mange unge spillere med fra deres U18-hold, der er danmarksmestre, og de har lige slået førstepladsen Aalborg HIK, fortæller Preben Dahlgaard, der dog ikke har tænkt sig at smide håndklædet i ringen på forhånd.

- Rækken er meget tæt, og vi ved, at vi er nødt til at ramme dagen hver eneste gang, vi går på banen. Det er hårdt arbejde, og vi skal virkelig være klar, og så er jeg heller ikke i tvivl om, at vi har gode chancer for at vinde og indfri vores målsætning om top 3, og hjemmebanefordelen giver os forhåbentlig lige fem-syv procent ekstra, siger Bedsted-assistenten.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...