Bedsted fik tæv af københavnere

Bedsted frygtede modstanderens styrke, og frygten endte med at spænde ben for det gode spil

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:Lørdag eftermiddag blev den første af de to placeringskampe mellem vinderne af 1. division øst og vest spillet i Bedsted-hallen, og hjemmeholdet løb ind i en ordentlig lussing af et tresætsnederlag til Amager VKs damer.

I 1. division øst har amagergenserne i den ordinære sæson pryglet sig til tops, og i sæsonens 19 kampe har de på imponerende vis kun givet fire sæt væk, hvor Bedsted til sammenligning har tabt 21 sæt i samme antal kampe. Den skræmmende statistik havde også imponeret Bedsted-holdet før kampen, og dette var i følge træneren én af grundene til det forkrampede spil.

- Vi havde snakket i optakten om, hvor gode de nok var, og det betød, at vi blev bange for at spille vores eget spil, fordi frygten sad i baghovedet for, at de bare ville kunne skrue tempoet op og smadre os, fortæller Bedsted-træner Flemming West, der havde savnet modstand i 1. division vest men nok ikke ønskede modstand af denne kaliber.

Bedsted hang ellers fint på i første sæt og var med til stillingen 16-16, men en god serverunde fra Amager VK gav fem hurtige point og en sætsejr derefter.

Det samme var gældende i andet sæt, men filmen knækkede her endnu før, og igen kunne Amager køre sætsejren sikkert hjem, og det blev også til tre på stribe efterfølgende.

- Selvfølgelig har de nogle stjerner, men sætcifrene lyver, for så gode er de ikke, fortæller Bedsted-træneren.

Returkampen spilles i næste uge, men et eventuelt nederlag vil ikke være nogen katastrofe. Kampene spilles blot for at afgøre hvilket hold fra volleyligaen, som Bedsted skal møde i de to altafgørende kvalifikationskampe.

- Vi er klar til at tage til København i næste weekend og vise, at vi er bedre end det her. Vi skal ikke være bange for dem og ved godt, hvad de kommer med, fortæller Flemming West.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.