Bedsted

Bedsted-folk vil drive bodega

15 mennesker har skudt penge i et anpartsselskab, der skal drive ”Lagunen”

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Når 15 har interesse i det, så er det til at løfte - økonomisk og tidsmæssigt, siger Bjarne Vangsgaard fra anpartsselskabets økonomigruppe. I baggrunden til venstre murerne Harald Jacobsen og Ole Pedersen. Foto: Ole Iversen

BEDSTED:Knap et år efter at Bedsted Kro blev solgt på tvangsauktion og lukket er der nu igen udsigt til, at borgerne i byen får et sted at samles over en øl eller et spil billard, skriver Thisted Dagblad mandag.

15 mennesker har hver især skudt 8000 kroner ind i anpartsselskabet ”Malergaarden Aps”, hvorefter de har købt kreditforeningen ud og har overtaget ”Den blå Lagune”, Bedsteds gamle biografbygning, der ligger i tilknytning til kroen - på sin egen matrikel.
Nu arbejder de på højtryk med at istandsætte lokalerne - i alt 400 kvadratmeter. Det skal være en traditionel bodega med bar og billardbord bliver midtpunkt i komplekset, hvor der også er et festlokale.
Primusmotor Bjarne Vangsgaard håber på, at værtshuset kan åbne inden jul. Tidspunktet afhænger til dels af den spiritusbevilling, som anpartshaverne har fået mundtlig tilsagn om.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.