Begge hold forventer lav målscore i EM-bronzekamp

Hverken Frankrig eller Danmark regner med at levere et målorgie til tilskuerne i bronzedysten ved EM.

685690917 Foto: Scanpix/Jonathan Nackstrand

685690917 Foto: Scanpix/Jonathan Nackstrand

Hvis de danske og franske tilskuere til bronzekampen ved EM i kvindehåndbold forventer en målfest og et offensivt festfyrværkeri, så kommer de nok til at gå skuffede hjem.

Begge mandskaber har ved EM primært haft succes grundet et stærkt forsvar, og blandt spillerne er der også en forventning om, at bronzemedaljerne bliver sikret i en kamp med få mål.

- Det kunne man godt forvente, og det tror jeg egentlig, det bliver, siger venstrefløjen Maria Fisker.

Assistenttræner Søren Herskind føler sig også sikker på, at det bliver få mål, som kommer til at adskille holdene til slut.

- Det bliver nok noget omkring de 20 mål til hvert af holdene. Det bliver en tæt kamp. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig andet, vurderer han.

Med hensyn til antallet af mål er Klavs Bruun Jørgensen faktisk endnu mere pessimistisk forud for kampen, da han skal gætte på resultatet.

- 17-17 i ordinær tid, og så håber jeg, vi ender med at tage bronzemedaljen, siger han.

Fra den franske lejr lyder samme forventninger til kampen, som givetvis vil blive præget af stor fysik i de to holds forsvar.

- Jeg tror, det bliver en kamp med få mål. Ingen af holdene har scoret meget over 20 mål i nogen af kampene, lyder det fra Frankrigs Allison Pineau.

Selv om Klavs Bruun Jørgensen gætter på 17-17 efter 60 minutter, håber Line Haugsted, at holdet kan få mere gang i angrebet, end tilfældet var i anden halvleg mod Holland i semifinalen.

- Vi skal have mere gang i angrebet. Det går jo ikke, at man ikke scorer i de første 13 minutter af anden halvleg. Vi er nødt til at få sat nogle bolde i kassen, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.