Begyndere bokser om titlerne

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Mogens Breum er glad for, at Jysk Amatør Bokseunion har lagt mesterskabet i Fjerritslev i både 2017 og 2018. Arkivfoto: Erik Sahl.

Bestyrelsen i BK Orion er stolte over, at Jysk Amatør Bokseunion igen har tildelt klubben de Jyske Begyndermesterskaber, og allerede nu ved de, at arrangementet også kommer til Fjerritslev i 2018.

- Vi har fået Mesterskaberne fordi, vi kan tilbyde nogle helt unikke rammer i Idrætscenter Jammerbugt med haller og vandrehjem under samme tag. Det betyder noget at forholdene er i orden, siger Mogens Breum, der er Formand i klubben.

Nogle af de klubber, der var med til mesterskaberne sidste år har også været på træningsophold, hvor de har boet Vandrehjemmet, men har lånt Orions lokaler på Håndværkervej.

- Den helt store drøm for BK Orion er at få faste lokaler i Idrætscentret, så vi håber, at planerne omkring en tilbygning kan realiseres, så der også bliver plads til os, for det er nummer et at have alle vores idrætstilbud samlet under samme tag, siger Mogens Breum, Mesterskaberne afvikles 14.-15. januar 2017, og der bliver 55 kampe hen over weekenden. Der kommer boksere fra hele Jylland og fra Fyn, da Fyn hører med under Jysk Amatør Bokseunion. Lørdag bokses de indledende kampe og søndag bokses finalekampene. Lørdag aften er der planlagt et almindeligt stævne, hvor BK Orion forventer at have egne boksere klar.

- 2017 er også jubilæumsår for BK Orion, og derfor er vi også ekstra glade for mesterskaberne, da det er en festlig måde at skyde et 70 års jubilæum i gang på, siger Mogens Breum.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.