Beijing-arrangører sender verdens hurtigste hjem

Justin Gatlin har forladt stævne i Kina, da arrangørerne tvivlede på, hvorvidt han var for skadet til at løbe.

Den amerikanske sprinter Justin Gatlin var udset til at være trækplaster ved Beijing World Challenge onsdag, men det bliver der ikke noget af.

Arrangørerne af Beijing World Challenge ville ifølge Gatlin nemlig ikke vide af ham, da han forklarede, at han har en mindre skade.

Gatlin slog dog fast, at han godt ville kunne løbe, men det syntes arrangørerne ikke om, og derfor har han pakket sine ting og er rejst hjem fra Kina.

- Jeg ville med glæde være blevet, og jeg var klar til at løbe, men jeg har krampet lidt op efter at have præsteret det hurtigste, min krop har gjort, og jeg forklarede arrangørerne, at jeg følte mig lidt dehydreret.

- De havde ingen respekt for mig og sagde, at jeg hellere skulle rejse hjem. Måske var de bange for, at jeg ville fuldføre og så stadig kræve penge. Det er tåbeligt, siger Justin Gatlin.

Den amerikanske sprinter måtte i øvrigt selv dække samtlige udgifter for hjemtransporten.

Justin Gatlin er den hurtigste mand i år, efter at han fredag i Doha løb 100 meter på 9,74 sekunder, hvilket er hans personlige rekord. Han har tidligere i karrieren afsonet to dopingkarantæner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.