Bekræftet: Hoffman døde af overdosis

Rygterne har svirret siden den amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman blev fundet død. Retsmediciner bekræfter nu narkohistorie.

Siden den amerikanske skuespiller Philip Seymour Hoffman blev fundet død i sin lejlighed i New York 2. februar har rygterne om dødsårsagen været på alverdens medier.

Men den sidste rest af tvivl er nu for alvor manet i jorden.

En officiel udtalelse fra New Yorks øverste lægeinstans bekræfter nemlig, at det var en uforudset overdosis, der tog livet af den blot 46-årige skuespiller. Det skriver blandt andre Toronto Sun.

Heroin, kokain, amfetamin og benzodiazepiner, der i folkemunde er kendt som nervepiller, var den dødelige cocktail, der tog livet af Hoffman, bekræfter talskvinden Julie Bolcher.

Offentliggørelsen markerer samtidig det foreløbige endepunkt i historien om Philip Seymour Hoffmans død. Der bliver nemlig ikke frigivet flere detaljer fra officiel side, forklarer Bolcher.

Skuespilleren skriver sig dermed ind i historien som endnu en i rækken af højt profilerede kulturpersoner, der går bort som følge af et ukontrollerbart stofmisbrug.

Hoffman efterlader sig enken Mimi O'Donnell og parrets tre mindreårige børn.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.