Bekræftet: Krüger er færdig i Vendsyssel

Jacob Krüger har sagt op i Vendsyssel FF

Arkivfoto: Bente Poder

Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Som NORDJYSKE kunne fortælle tidligere mandag, siger Jacob Krüger farvel til Vendsyssel FF.

Vendelboerne bekræfter i en pressemeddelelse, at sportsdirektøren har opsagt sit job med virkning fra 30. juni.

- Efter nøje overvejelser har jeg valgt at opsige min stilling, da jeg føler, at tiden er kommet til, at prøve mig af i et andet job. Jeg vil altid se tilbage på en utrolig spændende tid i Vendsyssel FF, hvor jeg har været med til at bringe Vendsyssel FF fra bunden af 2. division til toppen af 1. division, hvilket jeg er rigtig stolt af.

- Jeg vil i samme forbindelse også gerne understrege, at min opsigelse intet har at gøre med den nye ejerkreds. Det var nødvendigt, at klubben fik tilført kapital ved årsskiftet. Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde med bestyrelsesformand Jacob Andersen - ligesom mit samarbejde med cheftræner Erik Rasmussen har fungeret fortrinligt og været meget inspirerende og lærerigt, siger Jacob Krüger i en pressemeddelelse.

I Vendsyssel FF ærgrer bestyrelsesformand Jacob Andersen sig over opsigelsen.

- Det er naturligvis med stor beklagelse, at jeg har modtaget Jacob Krügers opsigelse, men jeg har også respekt for, at han gerne vil videre i sin karriere og prøve sig af i et nyt job efter mange år i Vendsyssel FF. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med Jacob de seneste 5 måneder, og jeg takker Jacob for hans mangeårige indsats i Vendsyssel FF. Uden Jacob Krüger havde Vendsyssel FF ikke været der, hvor vi er i dag, og jeg ønsker Jacob alt mulig held og lykke med hans nye udfordringer, siger Jacob Andersen i pressemeddelelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.