Bekymret Mark Wahlberg til Justin Bieber: Hold ferie

Skuespiller Mark Wahlberg mener, at superstjernen bør slappe lidt af og tage en lang ferie væk fra alt ræset.

Bekymret Mark Wahlberg til Justin Bieber: Hold ferie

Den erfarne skuespiller Mark Wahlberg sender nu et par faderlige råd i retning af hele verdens pigebedårer Justin Bieber, der lørdag giver koncert i Parken i København foran omkring 40.000 skrigende teenagepiger.

Fighter-stjernen, som tidligere har været i forhandlinger om at samarbejde med Bieber på et filmprojekt, opfordrer den unge popstjerne til at sætte sin Twitter-profil på standby og tage en ferie. Wahlberg frygter angiveligt, at Bieber er på randen af et sammenbrud.

Mark Wahlberg indrømmer, at han er bekymret for teenage-idolet - særlig efter et par turbulente uger i Europa, hvor Bieber flere gange fik tilranet sig skandaleoverskrifter i diverse medier.

Det skete blandt andet i London, hvor sangeren kollapsede under et show og senere kom i klammeri med nærgående pressefotografer. I Polen vakte han også opsigt ved at ankomme til lufthavnen i Lodz i bar overkrop, selv om temperaturen var nede på 10 frostgrader.

Efter sin Europa-tur skabte Bieber endnu engang overskrifter, da en nabo i Californien påstod, at sangeren var gået løs på ham. Naboen hævder, at popstjernen truede ham, spyttede på ham og slog mod ham.

Derfor siger Mark Wahlberg nu, at hitmageren skal tage en pause fra social networking og booke en lang ferie for at undslippe rampelyset for en stund.

- Jeg tror, at det er bedst at droppe telefonen, Twitter og alt det der og bare være lidt mere afdæmpet et stykke tid. For alle ser hvert skridt, han tager, alle hører, hvad han siger og så videre. Tag en ferie, siger Wahlberg til Vulture.com.

Mark Wahlberg er ikke den eneste stjerne, der har opfordret den unge sanger til at skrue lidt ned for blusset. Blandt andre har den amerikanske popstjerne Christina Aguilera også sagt, at hun synes, at Justin Bieber skal forlade rampelyset en periode og tage en pause.

Omkring klokken halv et natten til fredag tog popfænomenet ifølge sin manager Scooter Brauns Twitter-profil privatflyet til Danmark. Det er uvist, hvor popidolet skal bo under sit ophold, men mange verdensstjerner bor på Hotel Skt. Petri, når de gæster landet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.