Belgien giver landstræner VM-boost med to år mere

Spanieren Roberto Martínez har forlænget sin aftale som belgisk landstræner frem til sommeren 2020.

Træneren Roberto Martínez kan se frem til at stå i spidsen for Belgiens fodboldlandshold i de kommende to år. Foto: Reuters/Francois Lenoir

Træneren Roberto Martínez kan se frem til at stå i spidsen for Belgiens fodboldlandshold i de kommende to år. Foto: Reuters/Francois Lenoir

Belgien har så meget tiltro til Roberto Martínez, at landets fodboldforbund har forlænget kontrakten med spanieren i to år mere.

Landstræneren, som har ført Belgien til sommerens VM-slutrunde i Rusland i overbevisende stil, har fået en ny aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Belgien vandt ni ud af ti kampe i VM-kvalifikationen, mens en enkelt kamp endte uafgjort.

- Vi har været meget tilfredse med det positive, professionelle og ærlige samarbejde med Martinez, meddeler Det Belgiske Fodboldforbund på sin hjemmeside.

Roberto Martínez, som tidligere har været manager i Premier League-klubben Everton, blev ansat som landstræner efter EM i 2016, hvor belgierne skuffende blev slået ud i kvartfinalen.

Tidligere har Roberto Martínez varslet, at han vil udtage sin VM-trup på 23 spillere på mandag. Derudover vil han sætte navne på 12 reserver.

Belgien, der råder over profiler som Eden Hazard, Romelu Lukaku og Kevin De Bruyne, er i indledende VM-gruppe med England, Tunesien og Panama.

Fodbold-VM varer fra 14. juni til 15. juli.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.