Belgisk VM-stjerne forhandler om ny Chelsea-kontrakt

Den belgiske VM-profil Eden Hazard forhandler om ny Chelsea-kontrakt, efter han er sat i forbindelse med PSG.

Den offensive midtbanespiller Eden Hazard er i forhandlinger med sin engelske Premier League-klub, Chelsea, om en ny aftale.

23-årige Eden Hazard er blevet koblet sammen med et klubskifte til den franske mesterklub Paris Saint-Germain, men den belgiske VM-spiller afviser, at han er på vej væk fra Stamford Bridge.

- Du ved aldrig i fodbold, men jeg er på kontrakt i Chelsea og vil blive der. Jeg er i samtaler med Chelsea om en ny kontrakt. Det er bare starten på forhandlingerne, men Chelsea har tilbudt mig en ny aftale.

- Det betyder, at de har tro på, at jeg kan gøre et godt job, og at de kan stole på mig, siger Eden Hazard til avisen Le Dernière Heure, ifølge The Guardian.

For to år siden blev Eden Hazard hentet til Chelsea fra franske Lille, og siden har han udviklet til at blive en af Chelseas absolut bærende spillere.

Eden Hazard er i øjeblikket i Brasilien sammen med resten af den belgiske VM-trup. Belgien er i gruppe med Algeriet, Rusland og Sydkorea. Første kamp er mod Algeriet på tirsdag i næste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.