Bendtner brænder straffe og scorer i sejr over tophold

Nicklas Bendtner udlignede til 1-1, da Nottingham Forest hjemme besejrede Newcastle, som fik to mand udvist.

Nottingham Forest's Nicklas Bendtner has his penalty saved by Newcastle's Karl Darlow, Nicklas Bendtner Foto: Reuters/Paul Childs

Nottingham Forest's Nicklas Bendtner has his penalty saved by Newcastle's Karl Darlow, Nicklas Bendtner Foto: Reuters/Paul Childs

Nicklas Bendtner var i fokus, da Nottingham Forest fredag besejrede topholdet Newcastle 2-1 i et vildt opgør i The Championship.

Den danske angriber brændte først et straffespark i første halvleg, men danskeren udlignede til 1-1 efter pausen.

Forest brændte yderligere et straffespark i første halvleg, hvor Newcastle kom foran, men også indkasserede to røde kort.

Med nederlaget ligger Newcastle stadig på førstepladsen i den næstbedste engelske række med 40 point. Nottingham Forest har 25 point i midten af rækken.

Første halvleg blev usædvanligt begivenhedsrig.

Efter en halv time blev hjemmeholdets Henri Lansbury nedlagt af Newcastles Jonjo Shelvey, og det blev takseret til et rødt kort til den tidligere Swansea-spiller.

Minuttet efter fik Nottingham Forest tilkendt et straffespark, og det blev Nicklas Bendtner sat til at sparke.

Danskeren misbrugte dog og måtte tage sig til hovedet, da bolden slet ikke blev placeret yderligt nok.

I halvlegens sidste minut var det i stedet Matt Ritchie, der bragte Newcastle i front med 1-0. Jamaal Lascelles sendte bolden ind i Forest-feltet, hvor en forsvarer fik foden på.

Bolden blev dog dirigeret hen til Ritchie, der hamrede den i mål.

Det betød dog ikke, at første halvlegs begivenheder var overståede.

I overtiden fik hjemmeholdet såmænd tilkendt endnu et straffespark, hvilket også resulterede i endnu en udvisning til Newcastle, da Paul Dummett så rødt.

Dermed var Newcastle reduceret til ni mand.

Bendtner fik ikke lov at sparke igen. I stedet påtog Henri Lansbury sig ansvaret, men det gik heller ikke, og hjemmeholdet blev noteret for det andet misbrugte straffespark i halvlegen.

Så kunne de to hold tage en puster i pausen, og anden halvleg var syv minutter gammel, da Bendtner fik udlignet til 1-1.

Bendtner forsøgte sig først med en lang tå i det lille felt, men det forsøg blev reddet. Bolden endte igen hos danskeren, der var kommet på benene igen, og denne gang fik danskeren bolden i mål.

Nicklas Bendtner gjorde efter flere ugers pause på grund af en ankelskade comeback for en uge siden, og efter 79 minutter var kræfterne sluppet op, og Apostolos Vellios erstattede den danske angriber.

Newcastle var også ved at være pressede af at kæmpe en hel halvleg med to mand i undertal, og fire minutter før tid gik det galt.

Lascelles var uheldig at score selvmål, og Nottingham Forest kunne juble over sæsonens syvende ligasejr.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.