Bendtner: Bundesligaen ser spændende ud

Nicklas Bendtner, der er på klubjagt, havde det godt i Italien og anser tysk fodbold for at være spændende.

Fodboldspilleren Nicklas Bendtners kontrakt med Arsenal udløber til sommer, og i et interview med magasinet Street Boys siger angriberen, at Bundesligaen for eksempel ser ganske spændende ud.

- Jeg holdt meget af Italien, men den tyske liga ser også rigtig spændende ud. Bayern sidder tungt på tronen, men de kan udfordres.

- Jeg har ikke én præference som sådan, for jeg vil bare gerne et sted hen, hvor jeg kan blive matchet og være glad, siger Bendtner ifølge Ekstra Bladet til Street Boys.

Bendtner var i sidste sæson udlejet til Juventus i den italienske Serie A, men danskeren fik - til dels på grund af skader - yderst begrænset spilletid, da mesterskabet blev sikret.

Angriberen bliver i interviewet også spurgt ind til, hvordan det er at være medieperson.

- Ha, ha, ja, hvor skal jeg begynde henne? Jeg er ked af den tone, der er omkring mig, og det image, der skabes omkring min person. Jeg er klar over, at jeg har kvajet mig hist og her og er da oprigtigt ked af, hvis folk har følt sig stødt eller ser mig som noget, jeg ikke er.

- Jeg har masser af sunde værdier. Desværre er det kun mine nærmeste, der ved og ser dette, men det får mig ikke til at give op. Pressen må spille dens spil med røverhistorier, og jeg må blive ved med at holde fast i mig selv. Hvem ved - måske vender det en dag, siger Nicklas Bendtner.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst