Bendtner debuterer med et point i Nottingham Forest

Nicklas Bendtner kom ind, da Nottingham Forest var bagud 0-1 mod Rotherham. Kampen endte 2-2.

En uge efter kontraktunderskrivelsen med Nottingham Forest fik Nicklas Bendtner onsdag aften debut i 2-2-kampen ude mod Rotherham i The Championship, Englands næstbedste fodboldrække.

Den danske angriber blev skiftet ind med en halv time igen ved stillingen 0-1, og han var med til at sikre holdet det ene point i en dramatisk afslutning.

Matthew Mills udlignede for gæsterne med et kvarter igen, og Apostolos Vellios sendte holdet på sejrskurs fem minutter før tid. Det lykkedes dog Jon Taylor at udligne.

Bendtner var tæt på at score i sin debut, men han måtte se sit hovedstød prelle af på træværket.

Nottingham Forest-manager Philippe Montanier var tilfreds med danskerens indsats.

- Jeg synes, Nicklas Bendtner gjorde det godt, og jeg ved, han vil blive endnu bedre, når han har flere minutter i benene.

- Han så mere komfortabel ud, som kampen skred frem, og vi ved, han vil fortsætte med at forbedre sig de næste uger, siger Montanier til klubbens hjemmeside.

Bendtner skiftede til Nottingham Forest for en uge siden, da han underskrev en toårig kontrakt med Championship-klubben.

Hans seneste kamp var helt tilbage i februar, hvor han optrådte for Wolfsburg, men han har siden kontraktophævelsen med den tyske klub holdt formen ved lige i FC København.

Derfor var den danske angriber allerede ved præsentationen for en uge siden også fortrøstnings fuld omkring, at han hurtigt kunne komme i nærheden af spilletid.

- Personligt, så er jeg ikke en person, der behøver særlig meget tid til at komme i kampform, men jeg skal lige vænne mig til klubben, lød det fra Bendtner, da han blev præsenteret.

- Jeg skal have foretaget en konditionsundersøgelse i løbet af de næste dage, og efter det er jeg klar, sagde han.

Testen forløb så tilfredsstillende, at Forest-manager Philippe Montanier tog Bendtner og Chris Cohen, der har døjet med en skade, med i truppen til onsdagens kamp.

- Jeg tror ikke, at nogen af dem er klar til at spille 90 minutter, men de vil med sikkerhed være klar til at hjælpe holdet på anden vis, sagde Montanier.

Det fik han ret i. I hvert fald var Bendtner på banen ved begge holdets scoringer.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.