Bendtner: Glad for fan-støtten i Ukraine

Landsholdsangriberen har forståelse for, at mindre end 9000 danskere har købt billetter til EM-gruppekampene.

Bendtner: Glad for fan-støtten i Ukraine

Nicklas Bendtner regner med god dansk opbakning til kampene ved EM, selv om færre end 9000 danskere har købt billetter til de tre gruppekampe mod Holland, Portugal og Tyskland i Ukraine.

1761 danskere vil være på plads mod Holland på lørdag, mens henholdsvis 3361 og 3456 danske tilskuere vil bakke op om landsholdet i de to sidste gruppekampe mod Portugal og Tyskland.

- For det første så kan jeg forstå på flere af mine kammerater, at det rimeligt dyrt. Det er ikke en bilig rejse at tage ned og se landsholdet. Og hvis man samtidig har familie, er det nogle overvejelser, man må gøre sig.

- Vi er glade for de 3500-4000, der kommer derned. Det sætter vi stor pris på, og vi forstår også dem, der ikke tager af sted.

- Det er altid rart med danske tilskuere, og ligegyldigt om vi har få eller mange tilskuere med, så hepper danskerne altid og synger vildt, siger Bendtner.

Høje hotelpriser har blandt andet gjort det til en dyr fornøjelse at rejse til Ukraine under slutrunden. I et forsøg på at få flere danskere med til EM har DBU oprettet en dansk fanlejr på en campingplads ved Lviv.

Landsholdet er mandag morgen rejst mod træningslejren i Polen. Alle holdets gruppekampe skal spilles i Ukraine.

/ritzau/