Bendtner: Har fået min hurtighed tilbage

Nicklas Bendtner føler, at han er ved at nærme sig sin absolutte topform, og hurtigheden er vendt tilbage.

Bendtner: Har fået min hurtighed tilbage

For to år siden var Nicklas Bendtner plaget af en alvorlig lyskeskade op til VM i Sydafrika, og det blev aldrig en god slutrunde for ham.

Før dagens testkamp mod Australien og denne måneds EM-slutrunde er formen anderledes god, og Bendtner føler sig ligefrem i superform.

Den danske landsholdsangriber kan mærke, at han har fået mere speed i benene efter en periode med flere småskader, som er helt væk nu.

- Jeg er meget mere fit og klar. Jeg har også fået min hurtighed så småt tilbage, som jeg har misset lidt på grund af flere småskader, siger Bendtner.

I den forgangne sæson var Bendtner lejet ud til Sunderland fra Arsenal, og det var mest i slutningen af sæsonen, at han rendte ind i et par småskader.

- Det var irriterende, men nu er hurtigheden tilbage, og det kan stadig blive endnu bedre. Så jeg er fortrøstningsfuld på mine egne vegne.

- Jeg ser rigtig meget frem til det her EM, fordi jeg føler mig i superform, siger Bendtner.

Han mener, at det danske landshold er ved at være gearet til de store kampe ved EM, hvor Danmark er i pulje med Holland, Portugal og Tyskland.

- Vi er i den form, vi skal være i nu. Det handler bare om at overholde aftalerne og få rettet de sidste småting, forklarer Bendtner.

I sidste weekend tabte Danmark 1-3 til Brasilien efter tre personlige fejl af Thomas Sørensen, Christian Poulsen og Daniel Agger. Bendtner reducerede til 1-3 for Danmark.

Det danske landsholds første kamp ved EM skal spilles om nøjagtig en uge, den 9. juni mod Holland.

/ritzau/