Bendtner med stor afbrænder i Torino-derby

Juventus vandt 3-0 over Torino i en kamp, hvor Nicklas Bendtner misbrugte en stor mulighed i anden halvleg.

Bendtner med stor afbrænder i Torino-derby

Nicklas Bendtner havde alle tiders chance for at score sit første mål for Juventus, da topholdet i Serie A lørdag vandt lokalderbyet mod Torino med 3-0.

Den danske landsholdsangriber fik en gigantisk chance for at fjerne det store nul i målstatistikken, da Claudio Marchisio 20 minutter før slutfløjt prikkede bolden ind til den fremstormende dansker.

Men desværre lykkedes det Bendtner at sende sin afslutning fra tre-fire meter lige ind på Torinos keeper.

Afbrænderen fik heldigvis ikke nogen konsekvenser for Juventus, men efter tre måneder ville det snart pynte med en scoring fra Nicklas Bendtner, der for det meste sidder på bænken for de italienske mestre.

Det var også tilfældet i kampen mod Torino, hvor Bendtner først blev sendt på banen i starten af anden halvleg, da det fortsat stod 0-0.

Når nu ikke den danske landsholdsangriber kan finde vej til målet, så er det godt for Juventus, at andre er i stand til det.

10 minutter efter pausen gjorde Claudio Marchisio det til 1-0, og 10 minutter senere øgede Sebastian Giovinco til 2-0. I slutfasen øgede Marchisio til slutresultatet med sin anden scoring i kampen.

Juventus er med sejren sikre på at holde fast i førstepladsen i denne spillerunde. Mestrene topper Serie A med 35 point, mens Napoli har 30 point på andenpladsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.