Bendtner møder selv op til retssag i dag

Nicklas Bendtner møder ifølge sin advokat selv op i retten, hvor sagen om hans spritsag går i gang.

Bendtner møder selv op til retssag i dag

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner møder personligt op i Københavns Byret tirsdag, hvor han erkender kørsel med en promille på mindst 1,75.

Det siger Bendtners advokat Michael Juul Eriksen.

- Jeg har lige haft et møde med ham, og han møder op til retssagen i dag. Han erkender tiltalen, og det er derfor kun et spørgsmål om, hvor stor bøden skal være, siger Michael Juul Eriksen til Ritzau.

- Han er enormt ked af det, som er sket, og han har sagt, at han aldrig vil gøre det igen, fortæller advokaten.

Det var natten til søndag, at 25-årige Bendtner blev taget for spritkørsel i København. Bendtner skal ifølge anklager Bo Kluxen ikke have lov til at køre bil de næste tre år, viser anklageskriftet, som Ritzau er i besiddelse af.

Anklageskriftet fortæller desuden, at Bendtner ikke alene kørte den forkerte vej med alt for meget spiritus i blodet, han kørte også med et kørekort, der ikke længere var gyldigt.

Det engelske kørekort, som Bendtner var i besiddelse af, udløb 1. september 2012. I anklageskriftet nedlægges påstand om bøde. Det er dog ikke opgivet, hvor stor en bøde, Bendtner kan se frem til.

En promille på 1,75 er tre gange over det tilladte og det tal står i skarp kontrast til det, Juventus-spilleren selv meldte ud søndag eftermiddag, da sagen kom i medierne.

- Kære venner. Jeg blev taget i en mild sag for spritkørsel sidste nat. Det var en stille nat, men jeg er meget, meget ked af det over for mine venner og fans.

- Det er ikke okay at drikke og køre bil. Jeg tager det fulde ansvar, skrev Bendtner på sin Twitter-profil.

Tirsdagens retssag går i gang klokken 15, sagen forventes at vare en time.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.