Bendtner om spritdom og skader: Et forfærdeligt år

Landsholdsprofilen ser tilbage på karrierens værste periode, men nu går han efter fast spilletid i en ny klub.

Bendtner om spritdom og skader: Et forfærdeligt år

Nicklas Bendtner har været igennem et år med flere skader, en dom for spirituskørsel, sportslig nedtur i Juventus og sygdom i den nærmeste familie.

Og den danske landsholdsangriber indrømmer, at det har været det sværeste år i hans liv.

- Det har været et forfærdeligt år, det kan der slet ikke være nogen tvivl om. Det har været rigtig hårdt, siger Nicklas Bendtner til BT.

Bendtner leder nu efter en ny klub efter en mislykket sæson hos Juventus.

Han kom til den italienske klub sidste sommer på en etårig lejeaftale fra engelske Arsenal. Men i december måtte han udgå af en kamp med en lyskeskade, som holdt ham væk fra fodbolden i flere måneder.

I sin lange genoptræningspause kørte angriberen med alkohol i blodet i København, og han blev senere dømt til at betale danmarkshistoriens største bøde for spirituskørsel.

Desuden blev han sendt på en længere tænkepause fra landsholdet, og da han endelig fik comeback for Juventus i maj, brækkede han håndleddet.

Bendtner fortæller, at han især er ked af karantænen fra landsholdet, som løber frem til september. Men han accepterer beslutningen.

- Selvfølgelig har jeg fået en lærestreg. Jeg kan ikke ændre på det, der skete. Generelt synes jeg, at jeg opfører mig pænt og er et ordentligt menneske, men alle laver fejl, og jeg står absolut ved de fejl, jeg har begået.

- Det er overstået kapitel, og i stedet er mit fokus udelukkende på at finde en ny klub og få fodboldglæden tilbage, siger landsholdsangriberen til BT.

Bendtner forhandler i øjeblikket med fem-seks klubber, og han kræver ikke længere, at hans kommende klub skal have Champions League-niveau. I stedet går han efter fast spilletid.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.