Bendtner skal have tid til at falde til

Juventus har ingen planer om at give danskerens debut i denne weekend

Nicklas Bendtner får ikke debut for Juventus i denne weekend. Foto: Scanpix
Fodbold 1. september 2012 13:36

KØBENHAVN: Nicklas Bendtner må efter alt at dømme vente til efter weekenden med at få debut for sin nye klub, Juventus.

Mestrene møder ellers Udinese på søndag i en kamp, som danskeren er spilleberettiget til, men assistenttræner Massimo Carrera regner ikke med at benytte sig af sin nye angriber ved den lejlighed.
- Vi giver ham god tid til at falde til. Han mangler stadig at gennemgå nogle test, så vi kan få en vurdering af hans form.
- Vi har også tænkt os at få det bedste ud af hans landsholdskarantæne og arbejde med ham til træningen, siger Carrera på en pressekonference lørdag ifølge websiden Football Italia.
Han fortæller, at han er godt tilfreds med at have skrevet kontrakt med danskeren, som dog ikke var klubbens førstevalg.
- Han lever op til de krav, vi har til en angriber, selv om vi på grund af finanskrisen ikke var i stand til at købe de spillere, vi har holdt øje med i lang tid, siger træneren.
Carrera er som nævnt assistent i Juventus, men han vikarierer under kampene for cheftræner Antonio Conte, mens denne afsoner en 10 måneder lang karantæne for sin rolle i den seneste matchfixingskandale.
Nicklas Bendtners skifte fra Arsenal til Juventus blev en realitet fredag på transfervinduets sidste dag.
Danskeren er udlejet for denne sæson til italienerne, som dog har sikret sig en forkøbsret på angriberen til en på forhånd fastsat pris.
/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...