Bendtner vil juble behersket over scoring mod Arsenal

Nicklas Bendtner har ikke tænkt sig at gå amok i jubel, hvis han kommer på måltavlen mod Arsenal.

Nottingham Forest v Norwich City - Sky Bet Championship, Nicklas Bendtner Foto: Reuters/Alan Walter

Nottingham Forest v Norwich City - Sky Bet Championship, Nicklas Bendtner Foto: Reuters/Alan Walter

Tirsdag aften skal Nicklas Bendtner sammen med sin nye klub, Nottingham Forest, møde Bendtners tidligere klub Arsenal i Liga Cuppen.

Indtil videre har danskeren to gange fået spilletid for Nottingham Forest som indhopper i den næstbedste engelske række, og han håber på mere spilletid, når modstanderen er hans gamle venner fra London.

Bendtner nærer stadig følelser for sin tidligere klub, og det vil hans jubelscene i tilfælde af en dansk signeret scoring i opgøret afspejle.

- Jeg vil juble, hvis jeg scorer i morgen (tirsdag, red.) aften, men jeg vil ikke gå amok. Jeg har en masse kærlighed til og respekt for Arsenal som klub, siger Bendtner på et pressemøde ifølge Nottingham Forests twitterprofil.

Han glæder sig til at tage imod London-klubben på sin nye hjemmebane.

- Jeg ser virkelig frem til en fantastisk kamp på et udsolgt stadion. Jeg er sikker på, at der bliver en fantastisk atmosfære, lyder det fra den danske angriber, som beundrer både sin nye træner Philippe Montanier og Arsenal-manager Arsène Wenger.

- Montanier og Wenger er to managers, som vil spille fodbold på den rigtige måde. Det burde give en underholdende kamp.

Selv melder den danske angriber sig tæt på 100 procent fit, og han tror på, at Nottingham Forest kan overraske, hvis holdet er klar fra start.

- Vi har set, at vi kan spille noget god fodbold, men vi skal være stærkere. Vi har indkasseret for mange lette mål i de seneste kampe, mener Bendtner, der kort berører sin egen omtumlede fodboldtilværelse de senere år.

- Jeg vil gerne have fokus på fremtiden, ikke fortiden. Jeg ved, at jeg endnu ikke har opfyldt mit potentiale, men nu er det tid til at kigge fremad, siger Nicklas Bendtner.

Kampen mod Arsenal spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst