Hobro IK

Benhård Hobro-fight sikrede tre point mod Nordsjælland

Der blev kriget på grønsværen, da Hobro søndag vandt 3-2 over FC Nordsjælland

Hobros Quincy Antipas scorede to gange for hjemmeholdet i første halvleg. Foto: Henrik Bo

Hobros Quincy Antipas scorede to gange for hjemmeholdet i første halvleg. Foto: Henrik Bo

FODBOLD: Et energisk og hårdt kæmpende Hobro-hold hentede søndag sæsonens blot anden sejr, da man på hjemmebane vandt 3-2 over FC Nordsjælland.

Efter 31 minutter fandt hjemmeholdet en fri Quincy Antipas på midten mellem FC Nordsjællands to bagerste kæder. Herfra bredte Antipas spillet ud til Julian Kristoffersen, som med en veltimet yderside sendte sin angrebsmakker i dybden til en løbeduel med tre nordsjællandske forsvarsspillere. Med sin hurtighed slap Antipas alene igennem og bragte Hobro på 1-0.

Og det var blot anden gang i nu 12 superligakampe, at Hobro var kommet foran.

Det var dog ikke lang tid hjemmeholdet nåede at juble på DS Arena.

Blot tre minutter senere kunne FC Nordsjællands Mikkel Rygaard udligne til 1-1, da han med venstreskøjten sendte et frispark i nettet bag Jesper Rask.

Hobro viste herefter, at de også indeholder evnen til at bokse tilbage. Igen var det Antipas, der udnyttede fordelsreglen efter en hård tackling på Martin Mikkelsen udenfor Nordsjælland-feltet og kynisk med en kort dribling og et hurtigt aftræk scorede til 2-1 to minutter før pausen.

I anden halvleg havde Hobro-forsvaret flere gange hånden på kogepladen, som da gæsternes Victor Nelsson headede på overliggeren. Men selvom hjemmeholdet havde udskiftet en skadet, men velspillende Rasmus Minor i pausen, lykkedes det Hobro at afværge gang på gang.

Til sidst opstod der dog sprækker og særligt de store rum i Hobros venstre forsvarsside blev for meget. Efter 75 minutter fik gæsternes Karlo Bartolec bolden med både tid og plads. En indlægsfinte, et træk over til venstrebenet og så kunne han udligne til 2-2.

Hjemmeholdet gentog dog opskriften fra første halvleg og boksede igen. De ikke havde tænkt sig at strække våben. Efter et par fikse driblinger sendte Vito Hammershøj-Mistrati et indlæg i feltet, som blev dirigeret i mål med låget af Julian Kristoffersen til slutresultatet 3-2.

Hobro indtager fortsat sidstepladsen i Superligaen, men nu med ni point efter 12 kampe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst