Benny Winther låner Brøndby 10 millioner

Brøndby kommer ud af første halvår med et underskud på 6,4 millioner kroner, hvilket er bedre end forventet

Benny Winther låner Brøndby 10 millioner

Der er fortsat røde tal i Brøndby. Superligaklubben kom ud af første halvår i 2012 med et underskud på 6,4 millioner kroner, hvilket dog er bedre end budgetteret.

Desuden skriver Brøndby i delårsrapporten, at klubbens næstformand Benny Winther har lånt 10 millioner kroner til klubben.

Brøndby kan blive ramt af flere økonomiske problemer, fordi den såkaldte feriepengesag endnu ikke er afgjort. Desuden har Brøndby ikke modtaget betaling i juni måned fra Jesper "Kasi" Nielsen.

Spillerforeningen har krævet en efterbetaling på 16 millioner kroner plus renter og eventuel bod i feriepengesagen.

Hvad Jesper Nielsen angår, skulle han i juni have betalt 3,3 millioner kroner, og Brøndby mener derudover at have et tilgodehavende på omkring 45 millioner kroner, som det er usikkert, om klubben kan hente hjem.

Brøndby skriver, at den manglende betaling har medført, at klubben har indledt forhandlinger med Kasi-Jesper for at sikre sit tilgodehavende.

Brøndby får dog økonomisk hjælp af næstformand Benny Winther, som via sit firma Cemb ApS har lånt 10 millioner kroner til klubben i august måned på gældende markedsvilkår.

- Bestyrelsen arbejder fortsat på at styrke likviditeten yderligere, skriver Brøndby i en fondsbørsmeddelelse.

Her henvises der til blandt andet til en aktieudvidelse, som kan give yderligere millioner i klubkassen.

Det er klubbens fans, som via Brøndby Supporters Trust kan købe aktier i Brøndby og derved få øget indflydelse i klubben.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.