Berendt er ikke overrasket over fyring

Lars Berendt vælger at se positivt på sin DBU-tid frem for at være bitter over fyring.

Lars Berendt, der fredag blev fyret som kommunikationschef i Dansk Boldspil-Union (DBU), fortæller lørdag, at han ikke var specielt chokeret over at få sparket efter 22 års ansættelse.

- Der er ikke noget overraskende i, at en ny direktør og bestyrelsesformand vil sætte deres eget hold, så jeg har været klar over, at det også var en mulighed for mig. Det eneste, jeg kan gøre, er at se tilbage på 22 fantastiske år i DBU, siger Lars Berendt til DR Sporten.

Han har ikke tænkt sig at bruge tid på at være bitter på DBU's nye administrerende direktør, Claus Bretton-Meyer, og unionens nye formand, Jesper Møller, der stod bag fyringen.

- Jeg har ikke et indtryk af, hvordan det er foregået og har heller ikke behov for at vide det. Jeg kan konstatere, at den nye direktør og formand vil sætte et andet hold og gå i en retning, hvor de ikke føler, jeg skal være en del af det.

Igennem sine 22 år hos DBU har den nu tidligere kommunikationschef flere gange fået den danske presse og befolkning på nakken. Det hører med til jobbet, lyder det fra Berendt.

- Jeg har tegnet DBU som talsmand i en række sager, og desværre er der også mange, der har identificeret mig med beslutninger, som jeg bare skal formidle. Sådan er livet.

- Der er mange offentligt eksponerede mennesker, som oplever det - det er en uheldig del af jobbet, siger Berendt.

DBU har endnu ikke fundet Lars Berendts afløser.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst