Berg bliver hos TFC

Thisted FC har nu kontrakt med angriberen Mickey Berg frem til sommeren 2010

Mickey Berg scorer her et af TFCs mål i 5-1 sejren over OB, og det var starten på TFCs stime med 10 sejre på stribe i efteråret.Arkivfoto.

Mickey Berg scorer her et af TFCs mål i 5-1 sejren over OB, og det var starten på TFCs stime med 10 sejre på stribe i efteråret.Arkivfoto.

FODBOLD:Thisted FC har nu papir på en af 2. divisionsholdets absolutte publikumsfavoritter frem til sommeren 2010. Det er offensivspilleren Mickey Berg, der skiftede fra FC Midtjylland til TFC i sommeren 2006 og fik en kontrakt med udløb sommeren 2008. Den kontrakt er nu forlænget frem til den 30. juni 2010. - Når vi har forlænget kontrakten, så hænger det sammen med, at han er faldet godt til i klubben. Han er en ung spiller, der giver meget til holdet, så det er en spiller, vi har ønsket at tilknytte klubben i længere tid. Mickey Berg har vist, at han har mål i støvlerne og er en kold og kynisk angriber, og jeg tror, at der er mange flere mål i ham, siger TFCs sportschef Bent Bisgaard. Bedre og bedre Da Mickey Berg som 19-årig kom til TFC, var klubben netop rykket op i 1. division. I løbet af sæsonen blev Mickey Berg bedre og bedre, og han var TFCs mest scorende spiller i foråret og var med til at holde liv i håbet om forbliven i rækken helt frem til sidste spillerunde. I efteråret har han fortsat de gode takter og har scoret syv mål for TFCs suveræne tophold i 2. division. Han trives godt i Thisted. - Det går godt i klubben. Vi er inde i en god udvikling og står foran at få et nyt stadion, og jeg har et godt arbejde hos Konpap, siger Mickey Berg, der fylder 21 år i slutningen af februar. Berg har en læreplads hos Konpap, og han er udlært i december i år. Med toårige forlængelse kan TFC også få et plaster på såret, hvis den talentfulde spiller skulle skifte til en anden klub. Ambitioner - Mickey har nok større ambitioner, end Thisted kan byde på, så når vi har forlænget kontrakten i så lang tid, hænger det også sammen med, at det er en investering, så vi kan få lidt penge for ham, hvis han forlader klubben, siger Bent Bisgaard. Mickey Berg har dog ikke umiddelbart planer om at søge andre græsgange. - Det tænker jeg ikke så meget på. Det kunne være sjovt at komme tilbage i 1. division, og 1. division er da også et godt udstillingsvindue, siger Mickey Berg, der dog også slår fast, at det nu gælder om at gøre arbejdet færdig og sikre sig oprykningen til landets næstbedste række. Mickey Berg stammer oprindelig fra Roslev og spillede som ungdomsspiler i Skive, inden han kom til FC Midtjylland, hvor han spillede på klubbens hold i junior- og ynglingeligaen. Inden skiftet til TFC spillede han for FC Midtjyllands reserver i 2. division.