Berggren: 10 mål er godkendt

Emil Berggren fravalgte adskillige Superligaklubber og skrev kontrakt med Hobro

Anders Kjærgaard
Emil Berggren - her i kamp for Brønshøj mod Hobro i den forgangne sæson - satser på at score mindst 10 mål i sin debutsæson for netop Hobro. Arkivfoto: Michael Bygballe
Fodbold 25. juni 2014 06:45 - Opdateret 25. juni 2014 06:46

HOBRO: Hobro IK har fået en ambitiøs førsteangriber i Emil Berggren, der er hentet for 350.000 kroner i Brønshøj.

Den ombejlede angriber har lagt en ambitiøs plan, der handler om et gennembrud i Superligaen efterfulgt af en karriere i udlandet.

- Jamen, jeg vil noget med min fodbold. Jeg er ambitiøs og indstillet på at knokle for at nå mine mål, lyder det fra den 1,94 centimeter høje Emil Berggren.

Han kunne vælge og vrage mellem klubber, der alle var klar til at indløse hans frikøbsklausul i Brønshøj.

Han vil ikke sætte navn på bejlerne, men siger, at der var tale om ”en del klubber i Superligaen samt flere topklubber i 1. division”.

Valget faldt på lille Hobro IK, hvilket kan synes overraskende.

Men hovedpersonen var ikke selv i tvivl.

- Jeg kunne have valgt en stor klub med et større set up end Hobro. Men jeg er ikke interesseret i at sidde på bænken. Jeg vil spille, og allerhelst i Superligaen. Der er en god chance for, at mine ønsker bliver opfyldt nu, så jeg vurderer, at et skifte til Hobro er det bedste for min udvikling, siger Emil Berggren, der har sat sig nogle klare mål for sin debutsæson i Hobro.

- Først og fremmest skal jeg gerne være med fra start hver gang. Og så vil jeg gerne fortsætte den gode udvikling, jeg er inde i som fodboldspiller. Jeg er tilfreds, hvis jeg scorer mindst 10 mål i den kommende sæson, siger Emil Berggren.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...