Berlusconi tæt på salg af stor Milan-andel

Silvio Berlusconi er 3,5 milliarder kroner rigere til september, hvor et salg af en del af AC Milan ventes.

Han tidligere har afvist idéen - og så alligevel ikke helt.

Men om alt går vel, så sælger den italienske mediemogul Silvio Berlusconi til september en stor andel af fodboldklubben AC Milan.

Det skriver Reuters.

Helt præcist, vil Berlusconi sælge 48 procent af klubben til den thailandske forretningsmand Bee Taechaubol, og den 30. september er aftalt som deadline for handlen.

Den tidligere premierminister indkasserer omkring 480 millioner euro (ca. 3,5 milliarder kroner) for andelen af AC Milan via det familieejede selskab Fininvest, hvis handlen går i orden.

Det er der meget, der tyder på, at den gør.

- Det er en stor ære at færdiggøre AC Milan-aftalen med præsident Berlusconi. En fænomenal leder, skriver Taechaubol således på Instagram.

I maj afviste Berlusconi umiddelbart planerne om at sælge en del af klubben.

- Lad os gøre det klart: Jeg har intet ønske, ingen intention om eller behov for at sælge Milan, sagde den skandaleombruste italiener i et interview med La Gazzetta dello Sport.

Her pointerede Berlusconi dog samtidig, at det er blevet sværere for familiedrevne klubber at klare sig økonomisk i fodboldverdenen, og hvis ikke familien kunne løse klubbens økonomi, så ville han være nødt til at finde en investor.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.