Berømt barnestjerne sagsøger for kokainreplik

Den amerikanske skuespiller og sangerinde Lindsay Lohan har lagt sag an mod Fox News efter en udtalelse om, at hun tager kokain med sin mor.

Hun har åbent fortalt om sin kamp mod alkoholmisbrug og også indrømmet at have prøvet kokain. Samtidig har den 28-årige barnestjerne Lindsay Lohan heller aldrig lagt skul på, at hun har haft en til tider svær opvækst.

Men da en vært på Fox News sidste år lod en kommentar falde om, at hun har taget kokain sammen med sin mor, gik værten, i følge Lohan langt over grænsen.

Derfor har mor og datter Lohan nu lagt sag an mod netværket, som de beskylder for at have tilsvinet deres navn og rygte. Det skriver magasinet E!.

Kommentaren blev fremsagt af en af værterne på Fox-programmet "Hannity", Michelle Fields, den 4. februar sidste år i forbindelse med en debat i kølvandet på skuespiller Philip Seymour Hoffmans tragiske død få dage tidligere.

I en paneldebat om, hvorvidt samme skæbne kunne overgå andre berømtheder med misbrugsproblemer, sagde Michelle Fields, at "Lindsays mor tager kokain sammen med hende".

Kommentaren fik dengang Lindsay og hendes mor Dina Lohans advokater til straks at bede netværket om at fjerne klippet og det tilhørende blogindlæg fra deres hjemmeside.

Det aktuelle sagsanlæg tager imidlertid udgangspunkt i den påstand, at mens Fox godt nok udsendte en officiel erklæring om, at påstanden ikke var verificeret på forhånd, fjernede de aldrig klippet fra nettet.

Lindsay og Dina Lohan vil derfor have kompensation og skadeserstatning ud fra påstanden om, at de lider "og fortsat vil lide svært mental og følelsesmæssigt overlast, forlegenhed og ydmygelse; svie og smerte; og økonomisk tab, herunder tab af indkomst, show- og skuespilkontrakter, som vil mindske deres nuværende og fremtidige indkomst og økonomiske muligheder", står der i sagsakterne ifølge E!.

Advokat Mark Jay Heller bekræftede i dag, ifølge magasinet, at han sammen med advokat David J. Hernandez har indgivet søgsmål på vegne af Lindsay og Dina Lohan for kommentaren, som var "upassende og på chokerende vis fremsatte en entydig påstand som fakta", når den faktisk var "falsk".

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.